fbpx
Політика

Україна повинна зосередитися на співпраці з НАТО – «УДАР»

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Віталій Ілляшенко заявив, що надання Україні статусу союзника Сполучених Штатів і всебічна підтримка України у врегулюванні ситуації на Сході – це дуже важливий сигнал підтримки з боку стратегічного партнера.

 «Прийняття цього рішення виведе відносини України з НАТО на якісно новий рівень за всю їх історію», – сказав політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як вважає Віталій Ілляшенко, співпраця України з НАТО та США має сьогодні стати головною метою держави.

 «Ініціатива з боку США про надання Україні статусу стратегічного союзника – це визнання того, що зараз в першу чергу потрібно піклуватися про міжнародну безпеку», – зазначив депутат.

 За його словами, щоб зміцнити відносини з США, фракція «УДАР» пропонує розглянути і прийняти в парламенті «Акт про стратегічний союз і взаємодію у підтримці безпеки і стабільності у світі».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Віталій Ілляшенко підкреслив, що зараз Україна повинна на всіх рівнях влади сприяти  подальшій співпраці та поглибленню військової співпраці з НАТО.

Читайте також: