fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО звільняють Сніжне та Первомайськ – Шкіряк

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, Збройні сили України і Нацгвардія вже звільнили населені пункти Дебальцеве та Саур Могилу, які відіграють важливу стратегічну роль. Крім того, сили АТО увійшли в Шахтарськ, Торез і Лутугине. Також йдуть бої за визволення Сніжного та Первомайська.

За його словами, до всього іншого силам АТО вдалося взяти в кільце Горлівку, і зараз силовики готуються до звільнення міста від терористів.

 Водночас, Зорян Шкіряк звернув увагу на те, що бойовики продовжують вбивати мирних громадян, використовуючи важку артилерію і стрілецьку зброю. Зокрема, він розповів про те, що терористи цілеспрямовано обстрілюють житлові квартали в окупованих ними містах і розстрілюють з автоматів людей, розраховуючи тим самим перекласти відповідальність за це на українську армію.

 «На жаль, від рук російських терористів щодня гинуть невинні люди. Втім, жоден кривавий вбивця не уникне покарання. Наступ сил АТО триває – терористи будуть знищені!», – заявив Зорян Шкіряк.

Читайте також: