fbpx
Політика

Посол США в Україні: “Путін міг би припинити війну одним дзвінком”

Президент Російської Федерації Володимир Путін лише одним дзвінком міг би покласти край війні на сході України. Таку точку зору висловив посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайетт, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

«Москва могла б припинити війну на сході України, пославши сигнал сепаратистам. Керівництво Російської Федерації має повідомити їм, що прийшов час припинити вбивства і насильство», – прокоментував ситуацію Джеффрі Пайетт.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Однак, як заявив американський посол, Російська Федерація продовжує посилювати військове переміщення через українсько-російський кордон, а також продовжує завдавати артилерійські удари по території України.

«Після однієї з найбільших трагедій, замість того, щоб поставитися до цього як до можливості врегулювання кризи, Кремль продовжує підливати масло у вогонь», – висловив своє здивування діями російського керівництва американський посол Джеффрі Пайетт.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також сьогодні посол Сполучених Штатів Америки в Україні зазначив, що додаткові санкції, які вводить його держава, повинні «протверезити Кремль».

Читайте також: