fbpx
Новини світу

Марія Путіна покинула свій пентхаус в передмісті Гааги

  Дочка Путіна поїхала зі свого будинку в Нідерландах – ЗМІ.

Британська газета Mirror повідомляє, що дочка президента РФ Марія, яка кілька років жила в Голландії, виїхала з свого житла в передмісті нідерландської столиці, пише УНН.

 Британське видання пише, що дочка російського президента Володимира Путіна покинула свій пентхаус в передмісті Гааги, місті Ворсхотене. Марія Путіна разом зі своїм бойфрендом Йорріт Фаассеном поїхали з дому вартістю близько 2,5 млн євро. Будинок розташований всього в 30 км від аеропорту, з якого вилетів рейс MH17 Малайзійських авіаліній, збитий над територією України, повідомляє британська газета Mirror.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, раніше мер міста Хилверсюм Петер Броертес запропонував видворити з Нідерландів 29-річну дочку Володимира Путіна Марію у зв’язку з катастрофою малайзійського Boeing 777.

 Пізніше Броертес в Twitter вибачився за свої слова, заявивши, що було "нерозумно" робити такі заклики про дочку Путіна.

 17 липня пасажирський Boeing 777 зазнав аварії поблизу Тореза Донецької області. За даними української влади, він був збитий терористами за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Бук М1". Всі 298 осіб, що знаходилися на борту, загинули.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: