fbpx
Шоу-бізнес

«Нова хвиля-2014». Українські конкурсанти Рибіков і Петрик підірвали зал

Українці В’ячеслав Рибіков і Вікторія Петрик у другий конкурсний день вокального конкурсу «Нова хвиля-2014» підірвали зал своїми виступами. Їм обом вдалося набрати максимальну кількість балів – по 77 і розділити почесне друге місце. Перший рядок у турнірній таблиці поки що займає грузинка Нуца Бузаладзе, яка відірвалася від українців усього на один бал.
 
У другий конкурсний день вокалісти в дуеті з зірками представили пісні рідною мовою. Вікторія Петрик разом під своєю сестрою Настею заспівала «Річку», а В’ячеслав Рибіков виконав «Верше, мій верше» зі співачкою Джамалою. Під час виступу українських конкурсантів зал і члени журі аплодували стоячи. На знак підтримки вокалістів з усіх куточків «Дзінтарі» миготіли українські прапори.
 
«Це так приємно, коли тебе підтримують і вірять в тебе. Ми з Вікторією просто зобов’язані виграти. І ми виграємо. Спасибі всім», – сказав В’ячеслав Рибіков.
 
Вікторія Петрик зазначила, що попереду третій конкурсний день і він, на її думку, буде найскладнішим. Дівчина пообіцяла зробити все можливе і неможливе для перемоги.
 
«Перемога зараз потрібна Україні!», – резюмувала Вікторія Петрик.

 

 Джамала і В’ячеслав Рибіков – Верше, мій верше (відео):

Вікторія і Анастасія Петрики (Україна) – Ріка-печаль (відео):

Читайте також: