Гриценко звинуватив Яценюка у брехні

 Народний депутат України Анатолій Гриценко звинуватив Арсенія Яценюка у брехні. Зокрема, він сказав, що заява прем’єр -міністра, який подав у відставку, про неможливість його співпраці з коаліцією, до якої входять представники Партії регіонів – це неправда.

 «Я не сприймаю фальші у виступі Яценюка, коли він говорить, що не буде формувати коаліцію з "регіоналами" ні за яких обставин. У складі коаліції з березня місяця були регіонали Яценко, Хомутиннік, Кінах і купа інших, які до останнього часу стояли поруч з Януковичем, які зірвали різьбу Майдану, коли прийняли диктаторський пакет законів 16 січня, за яким мільярдні угоди», – сказав політик.

Related Post

 Водночас, Анатолій Гриценко цілком підтримує проведення перевиборів до Верховної Ради. Він переконаний, що нинішній парламент не має права на існування, про що він, втім, говорив вже й раніше.

 «Влада не консолідована. Тому абсолютно правильне рішення цей парламент пустити на дострокові вибори. Він не має права на існування», – підкреслив екс-кандидат у президенти.

Leave a Comment