Дмитра Яроша розшукує Інтерпол

Анкета лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша відтепер є в базі розшукуваних осіб на офіційному сайті Інтерполу. Зокрема, на сторінці, присвяченій Дмитру Ярошу, містяться особисті дані підозрюваного, а також додається два фото.

Як свідчить офіційний сайт Інтерполу, Дмитро Ярош підозрюється в публічному підбурюванні до терористичної і екстремісткої діяльності за допомогою засобів масової інформації. Як вже повідомлялося раніше, лідер «Правого сектору» розшукується судовими органами Російської Федерації, які також хочуть залучити Дмитра Яроша до відповідальності.

Related Post

Як повідомляє «Сегодня», ще на початку квітня слідчі органи Російської Федерації направили в Інтерпол документи на міжнародний розшук керівника «Правого сектора». Через місяці Басманний суд російської столиці заочно заарештував  Яроша.

У Слідчому комітеті Російської Федерації порушили справу проти Дмитра Яроша за ознаками злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 205.2 і ч. 2 ст. 280 Кримінального кодексу РФ. За дії, передбачені цими статтями, Яроша розшукує і Інтерпол.

Leave a Comment