Одеський автовокзал евакуювали через повідомлення про «замінування»

Сьогодні вранці в управління МВС України в Одесі від невстановленої особи надійшов сигнал, жіночим голосом правоохоронцям повідомили про замінування центрального автовокзалу в Одесі. Як підсумок, рятувальниками було евакуйовано близько двохсот громадян, однак вибухівку так і не знайшли. Про це повідомила прес-служба Одеського міського управління МВС України.

Відзначимо, що з будівлі і з території автовокзалу було евакуйовано близько двохсот громадян, а також 15 одиниць автотехніки.

Для перевірки повідомлення про замінування автовокзалу на місце в терміновому порядку вирушила слідчо-оперативна група міліції, а також фахівці-вибухотехніки та представники інших спеціальних служб.

Related Post

«Вжитими заходами ніяких вибухонебезпечних предметів у приміщеннях автовокзалу та на прилеглій території не було виявлено», – сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що під час обстеження співробітниками міліції території автовокзалу його робота не припинялася. Висадка пасажирів з рейсів, що прибувають і посадка на відправку здійснювалася на віддалених тимчасових стоянках.

Після цього автовокзал Одеси повернувся до нормального режиму роботи.

За матеріалами: УНН

Leave a Comment