fbpx
Право

Дмитра Яроша розшукує Інтерпол

Анкета лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша відтепер є в базі розшукуваних осіб на офіційному сайті Інтерполу. Зокрема, на сторінці, присвяченій Дмитру Ярошу, містяться особисті дані підозрюваного, а також додається два фото.

Як свідчить офіційний сайт Інтерполу, Дмитро Ярош підозрюється в публічному підбурюванні до терористичної і екстремісткої діяльності за допомогою засобів масової інформації. Як вже повідомлялося раніше, лідер «Правого сектору» розшукується судовими органами Російської Федерації, які також хочуть залучити Дмитра Яроша до відповідальності.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Як повідомляє «Сегодня», ще на початку квітня слідчі органи Російської Федерації направили в Інтерпол документи на міжнародний розшук керівника «Правого сектора». Через місяці Басманний суд російської столиці заочно заарештував  Яроша.

У Слідчому комітеті Російської Федерації порушили справу проти Дмитра Яроша за ознаками злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 205.2 і ч. 2 ст. 280 Кримінального кодексу РФ. За дії, передбачені цими статтями, Яроша розшукує і Інтерпол.

Читайте також: