fbpx
Право

Адвокат Надії Савченко: “Будемо звертатися до Європейського суду з прав людини”

Рішення Воронезького обласного суду про арешт української льотчиці Надії Савченко буде оскаржено. Про це сьогодні, 25 липня, заявив адвокат українки Марк Фейгін на своїй сторінці в Твіттері. За словами правозахисника, рішення російського суду буде оскаржено в Європейському суді з прав людини.

«Сьогодні Воронезький обласний суд відмовив нам у скарзі на запобіжний захід Надії Савченко. Преса все зафіксувала, так як суд був відкритим. Тут був цілий букет порушень. Далі ЄСПЛ…», – прокоментував ситуацію адвокат української льотчиці, яку незаконно утримують на території Російської Федерації.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Ще один адвокат українки Микола Полозов підкреслив, що слідство у справі Надії Савченко проводиться у столиці Росії, а тому варто очікувати її переведення в Московський слідчий ізолятор. За його словами, вже найближчим часом це може статися.

Як повідомлялося раніше, Надію Савченко захопили в полон проросійські терористи ще в середині червня. Після цього вона незрозумілим чином опинилася в воронезькому СІЗО.

Читайте також: