fbpx
Політика

Перевибори до Верховної Ради дозволять позбутися п’ятої колони – Ковальчук

 Лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Ковальчук заявив, що проведення перевиборів до Верховної Ради – це фактор стабілізації в майбутньому і запорука відсутності в майбутньому парламенті п’ятої колони, яка сьогодні відкрито лобіює інтереси Росії.

За його словами, вихід фракції «УДАР» з коаліції – це початок процесу, який дозволить президенту країни призначити дострокові вибори до парламенту.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Фракція «УДАР» розпочала цей процес, нас підтримала фракція «Свобода», частина позафракційних і депутатів фракції «Батьківщина». На сьогодні зрозуміло, що коаліції у ВР немає», – сказав він.

Водночас Віталій Ковальчук зазначив, що відсутність коаліції жодним чином не заважає депутатам приймати закони, які необхідні країні.

Також він нагадав, що їхня фракція неодноразово заявляла про необхідність проведення перевиборів, а також політичної люстрації. При цьому депутат підкреслив, що єдиний спосіб для цієї люстрації – це дострокові вибори.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Наостанок Віталій Ковальчук додав, що не бачить на сьогодні підстав для формування нової коаліції. Він переконаний, що якщо і будуть зроблені такі спроби, то вони виявляться марними.

Читайте також: