fbpx
Політика

Балога не вважає уряд Яценюка проривом для України

 Як зізнався народний депутат України Віктор Балога, він не вважає, що уряд, який очолював Арсеній Яценюк, став проривом для України. За його словами, швидше навпаки.

«Так – і прем’єр, і деякі члени уряду легко спілкуються англійською мовою. Так, у цьому уряді з’явилися люди із західною освітою. Але хтось може назвати хоча б одну реформу, або принаймні натяк на неї, яку цій команді чиновників вдалося розпочати», – зазначив депутат.

Водночас, Віктор Балога визнав, що за 5 місяців роботи ні в якій країні не «потечуть молочні ріки», особливо, якщо країна перебуває в стані війни. Однак, як він вважає, цього часу вистачило б, щоб реалізувати такі завдання:

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

1. Повернути органам місцевого самоврядування кошти, заблоковані Януковичем на Єдиному казначейському рахунку;

2. Зруйнувати корупційні схеми попередньої влади;

3. Почати реформу МВС;

4. Закласти основу реформи системи охорони здоров’я;

5. Закласти основу енергетичної незалежності України.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

« При бажанні цей список можна продовжувати. Але я знову задаю собі питання – де хоча б одна реформа, чи натяк на неї ? Бо якщо хто забув, то нагадаю, що в лютому це був «уряд реформаторів -камікадзе». Не знаю як ви, але я не помітив жодного політичного самогубства в інтересах країни. Але, за піар можу поставити міцних п’ять балів», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: