fbpx
Політика

Ляшко виступить свідком на суді у справі про заборону КПУ

 Як розповів народний депутат України Олег Ляшко, сьогодні, 24 липня, у Київському окружному адміністративному суді розпочалося засідання у справі про заборону Комуністичної партії.

За словами Олега Ляшка, так як він є одним з перших, хто закликав заборонити цю партію, то він просто не міг пропустити засідання суду. Більш того, Радикальна партія, яку він очолює, подала клопотання до суду про залучення її, як третьої сторони, до цього процесу. Таким чином, як зазначив Олег Ляшко, найближчим часом він буде виступати свідком у цій справі.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Олег Ляшко звернув увагу на те, що він своїми очима бачив, як депутати – комуністи в Маріуполі очолювали колону, що йшла на захоплення міського управління внутрішніх справ.

«Під їх керівництвом була захоплена і спалена міська рада, проводилися сепаратистські мітинги і так званий референдум. Вони всіма можливими і неможливими способами підтримували і продовжують підтримувати тероризм на сході країни. За весь час їх існування мільйони українців поклали своє життя», – додав він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Тепер же Олег Ляшко переконаний, що справедливість восторжествує і комуністи програють в суді.

«Сподіваюся, ми їх не тільки розпустимо і заборонимо, а й поженемо їх з України в Росію», – підсумував депутат.

Читайте також: