fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи обіцяють розстріляти всіх правоохоронців Донецька, що не перейдуть на їхній бік

Бойовики з так званої «Донецької народної республіки» висунули донецьким правоохоронцям триденний ультиматум. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, посилаючись на свої джерела в міліції, якщо правоохоронці не погодяться виконувати умови терористів, то їх чекає розстріл.

«На вимогу представників так званої «Донецької народної республіки», правоохоронці, які залишилися вірні своєму обов’язку і присязі, протягом трьох днів повинні присягнути на вірність самопроголошеної організації або написати рапорти на звільнення. Ті, хто будуть проявляти особливу завзятість, випробують на собі ще одну міру впливу – розстріл», – свідчать місцеві журналісти.

У джерелі уточнили, що йдеться тільки про тих правоохоронців, які є прихильниками збереження цілісності України і які продовжують перебувати в місті для виконання своїх безпосередніх обов’язків.

Джерело також підкреслило, що ряд чинних представників міліції вже давно співпрацюють з представниками так званої «Донецької народної республіки».

Читайте також: