fbpx
Політика

Яценюк розраховує на підтримку парламентом змін держбюджету-2014

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розраховує на підтримку з боку Верховної Ради в питанні внесення змін до державного бюджету на 2014 рік, які підготував Кабмін і планує винести їх на обговорення в сесійній залі 24 липня. Для цього глава уряду готовий особисто прийти до парламенту і пояснити нардепам, наскільки Україна потребує прийняття відповідного документа. Про це Арсеній Яценюк повідомив на засіданні уряду в середу, 23 липня.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Треба фінансувати армію, треба відновлювати ті території, які були знищені терористами, треба утримувати країну на плаву, і уряд не потерпить ніяких торгів і шантажу з боку кого б то не було. Це відповідальність всієї країни перед кожним солдатом, перед кожною родиною солдата і перед державою в цілому», – заявив прем’єр.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Арсеній Яценюк сподівається, що український парламент виявить політичну відповідальність і мудрість для прийняття відповідних законопроектів.

Читайте також: