fbpx
Шоу-бізнес

Росія пригрозила Дорну “чорним списком” після його скандального виступу в Юрмалі

Український виконавець Іван Дорн шокував латвійську публіку своїм виступом на відкритті міжнародного пісенного конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі. Співак не побоявся виконати на сцені кавер-версію популярної в 90-х композиції гурту «Скрябін» «Танець пінгвіна» українською мовою. Іван Дорн та його музиканти були одягнені в чорні футболки із зображенням тризуба.
 
Зал сприйняв виступ Івана Дорна «на ура» – хтось аплодував артисту стоячи, а хтось під час його виступу розгорнув у залі державний прапор України. Однак сміливий вчинок співака сподобався далеко не всім. Росія вже пригрозила Івану Дорну, що внесе його прізвище в «чорний список».
 
«Звичайно, такі люди, як Іван Дорн, після такої витівки можуть співати у Львові, Івано- Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють вбивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть. Ніякої ротації, ніякої пропаганди цих дорнів», – заявив російський депутат Віталій Мілонов в ефірі однієї з радіостанцій.

 

Іван Дорн "Танець пінгвіна" (відео):

Читайте також: