fbpx
Політика

Україна-ОБСЄ-РФ провели відеоконференцію з “ДНР” з питань аварії “Boeing-777

  Тристороння контактна група у складі Л.Кучми від України, М.Зурабова від Російської Федерації та Х.Тальявіні від ОБСЄ провела ще один раунд відеоконсультацій з представниками так званої «ДНР» щодо аварії літака “Boeing-777”. Про це УНН повідомили у прес-службі ОБСЄ.

 “У ході цих зустрічей, у тому числі останньої 22 липня, став можливим прогрес у вирішенні ряду проблем, що випливають із ситуації, пов’язаної з наслідками трагедії MH17. Включаючи початок репатріації більшості тіл жертв авіакатастрофи і передачі „чорних скриньок“ літака міжнародним експертам.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 У ході відеоконсультацій, Контактна група підкреслила важливість безпечного доступу до місця аварії для ліквідаторів та слідчих ”, – йдеться у повідомленні.

 У тристоронній контактній групі також відзначили, що вона змогла використати вже встановлені канали зв’язку з представниками сепаратистів для обговорення усіх необхідних питань, а також висловила готовність продовжити активні зусилля, спрямовані на досягнення сталого мирного врегулювання конфлікту у східній Україні.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Джерело: УНН

Читайте також: