fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики-мародери почали здавати шматки збитого “Боїнга” на металобрухт – МВС

   Терористи, котрі займалися мародерством на місці падіння малазійського "Boeing" на Донеччині, почали розпилювати частини літака і здавати їх на металобрухт. Про це повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко, передає УНН.

 "Після того, як терористи-мародери викрали всі готівкові гроші, коштовності, мобільні телефони та кредитні картки, вони взялися за свою улюблену справу – здачу металобрухту. Алюміній, з якого зроблений літак – він же дорогий! Це зовсім не те, що красти і продавати чавунні люки й огорожі з кладовища. А чого добру пропадати? Експертам ще належить зібрати і упакувати десятки тисяч фрагментів "Boeing-777". Боюся, що металевих деталей, крім тих, що впали у важкодоступній місцевості, буде вкрай мало в розпорядженні фахівців. Таким чином терористи-мародери поєднали приємне з корисним. Приємне – це здати дорогий алюмінієвий брухт, що впав прямо з неба, в приймальний пункт металобрухту. Корисне – допомогти Путіну приховати сліди злочину. Адже слідів від вражаючих елементів зенітної ракети "Бук М1" було особливо багато на алюмінієвій обшивці Боїнга, яка прийняла на себе їх перший удар", – зазначив А. Геращенко.

 Як повідомляв УНН, про те, що терористи почали розрізати алюмінієві частини "Boeing", повідомив офіційний представник ОБСЄ Майкл Боцюрків.

Джерело: УНН 

Читайте також: