Боїнг 777. У Раді Європи називають катастрофу терактом

У керівництві Ради Європи називають катастрофу рейсу малайзійського Боїнга – 777 на сході України терористичним актом. Крім цього, члени Ради Європи висловили співчуття рідним і близьким загиблих і закликали в терміновому порядку провести розслідування трагедії з метою з’ясувати всі її обставини. Таку заяву зробили генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд і президент організації Анн Брассер.

«Я був просто шокований, дізнавшись про трагічну катастрофу пасажирського літака компанії «Малайзійські авіалінії» на сході України. Я засуджую цей терористичний акт. Ця трагедія служить останнім нагадуванням, що конфлікту в східних областях України повинен прийти кінець», – прокоментував свою точку зору генеральний секретар Ради Європи.

Related Post

За словами президента Ради Європи Анн Брассер, трагедія з малайзійським літаком на сході України викликає «жах і глибоку печаль».

«Я подумки перебуваю з тими людьми, які втратили своїх близьких. Від усіх представників Асамблеї, я хочу висловити глибокі співчуття рідним і близьким загиблих», – сказала вона.

Leave a Comment