З. Шкіряк: «МВС України звільнило з посад близько 4 тисяч правоохоронців Донбасу»

Радник міністра внутрішніх справ З. Шкіряк у вівторок повідомив, що на даний момент з органів МВС в Донбасі звільнено близько чотирьох тисяч співробітників. Дане рішення було прийнято через те, що звільнені співробітники порушили присягу, а також за те, що у них відсутній патріотизм до своєї країни і мотивація нести службу.

«На сьогодні в зоні АТО 3679 працівників органів внутрішніх справ звільнено. Частина з них звільнена за власним бажанням у зв’язку з відсутністю мотивації», – пояснив Шкіряк. Також чиновник зазначив, що багатьом співробітникам довелося пройти перевірку на поліграфі.

Related Post

За словами Шкіряка, далеко не всі змогли витримати це випробування. «Значну частину правоохоронців звільнили за порушення присяги і за дискредитацію міліції. Відкрито кілька десятків кримінальних проваджень щодо працівників міліції за різними статтями», – пояснив Шкіряк.

Залишається додати, що недавно був узятий під арешт перший заступник начальника МВВС Рубіжного, який передав терористам 30 одиниць зброї, а ще 6 – продав керівникові Лисичанської прокуратури, який переховується.

Leave a Comment