fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Боїнг 777. У Раді Європи називають катастрофу терактом

У керівництві Ради Європи називають катастрофу рейсу малайзійського Боїнга – 777 на сході України терористичним актом. Крім цього, члени Ради Європи висловили співчуття рідним і близьким загиблих і закликали в терміновому порядку провести розслідування трагедії з метою з’ясувати всі її обставини. Таку заяву зробили генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд і президент організації Анн Брассер.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Я був просто шокований, дізнавшись про трагічну катастрофу пасажирського літака компанії «Малайзійські авіалінії» на сході України. Я засуджую цей терористичний акт. Ця трагедія служить останнім нагадуванням, що конфлікту в східних областях України повинен прийти кінець», – прокоментував свою точку зору генеральний секретар Ради Європи.

За словами президента Ради Європи Анн Брассер, трагедія з малайзійським літаком на сході України викликає «жах і глибоку печаль».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Я подумки перебуваю з тими людьми, які втратили своїх близьких. Від усіх представників Асамблеї, я хочу висловити глибокі співчуття рідним і близьким загиблих», – сказала вона.

Читайте також: