fbpx
Події

Боїнг 777. Літак не відхилявся від маршруту – Мінтранс Малайзії

Пасажирський авіалайнер «Боїнг 777» компанії Malaysia Airlines, який зазнав катастрофи на сході України, не відхилявся від заданого курсу. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу повідомив міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай. Слова Ліоу Тіонг Лая передає «Інтерфакс- Україна».

«Цей рейс не відхилявся від маршруту. Не було ніякого шторму, ніякого урагану. Це підтверджується повідомленням пілотів, які летіли перед даним літаком», – сказав Ліоу Тіонг Лай.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Саме тому глава Мінтрансу Малайзії не виключає того, що пасажирський літак був збитий. Як уточнив міністр, за два дні до катастрофи лайнера було здійснено більше 70 рейсів по даному маршруту.

Ліоу Тіонг Лай висловив свою стурбованість щодо забезпечення безпеки на місці катастрофи і незайманості уламків пасажирського лайнера. За його словами, в Малайзії ще не отримували підтвердження про виявлення "чорних ящиків" літака.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Раніше повідомлялося, що терористи вивозять уламки збитого малайзійського літака в невідомому напрямку. Такою інформацією поділився радник голови Донецької обласної державної адміністрації Костянтин Батозський.

Читайте також: