fbpx
Політика

Український ресторатор Маргарита Січкар пошкодувала, що свого часу не отруїла Путіна

Після вторгнення Росії на територію України, анексію Криму і продовження бойових дій на Донбасі, українці не можуть спокійно реагувати на російського президента Володимира Путіна. Люди сплять і бачать, як його усувають від влади і карають по справедливості за все те зло, що він заподіяв сусіднім державам. Агресивно налаштована проти Путіна відомий український ресторатор Маргарита Січкар. Після падіння Боїнг-777 на Донбасі вона різко висловилася на адресу російського президента пошкодувавши, що свого часу не отруїла його.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Колись в 1998 році приймаючи Путіна в ресторані Гетьман, б… я, якщо б знати, що ця тварюка! Отруїла б! Скільки шкоди і болю і страждань може принести одна людина, одержима манією величі?! Мабуть, людство має все-таки робити висновки?!», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Маргарита Січкар говорить, що зараз Україна переживає важкі часи, але щоб вистояти – головне не зупинятися і об’єднуватися.

«Зараз йде ломка, як у наркоманів. У всіх : у політиків, бізнесу та звичайних людей! ! Це боляче, це нестерпно, але для одужання потрібні сили, а це сила духу! Віра у світле майбутнє!», – резюмувала ресторатор.

Читайте також: