fbpx
Політика

Необхідно зачистити медіа-поле від російського продукту – Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, в той час, коли між Україною і Росією відбувається повномасштабна війна, українське телебачення активно просуває путінські пропагандистські медіа продукти.

 «Всі канали – забиті російською кінопродукцією, яка героїзує ворожу нам армію, путінських «ментів» і активно відроджує культ «російського світу». Більше того – вони вже явно «мочать» не лише чеченців і грузин, але й українців. Іншими словами – РФ веде відкриту і успішну інформаційну війну в українському тилу», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як вважає Віктор Балога, Нацрада має зачистити медіа-поле від російського продукту. При цьому він підкреслив, що відповідне рішення має стосуватися 100 % кіно і телепродукції РФ.

 «Тому що не важливо, хто вихваляє курс Путіна – або журналіст, або поп-виконавець, або нетверезий герой телемила», – зазначив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами – це питання національної безпеки, і телевізійний контент має формуватися виключно з позицій патріотизму.

 «А зараз своєю бездіяльністю і половинчастими рішеннями ми тільки підігруємо Кремлю», – додав він.

Читайте також: