fbpx
Політика

Богословська ініціює міжнародний судовий процес проти Путіна і його сподвижників

 18 липня в Києві пройшла прес-конференція, в якій взяли участь Інна Богословська (народний депутат України), Володимир Волков (начальник громадського штабу нацгвардії України ) та Ігор Дідковський (голова громадської спілки «Національні збори України»).

Інна Богословська зазначила, що ініціюватиме міжнародний судовий процес, який називатиметься «Київський процес». Пані Богословська пояснила, що Київський процес це свого роду дублікат Нюрнберзького процесу 1945-46 років. Інна Богословська зазначає, що прийшов час висунути звинувачення президенту Росії Володимиру Путіну і його сподвижникам за те, що вони винні в агресії проти незалежної держави, злочинах проти миру, у військових злочинах і злочинах проти людяності.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як заявила Інна Богословська, вона, разом з Володимиром Волковим та Ігорем Дідковським звернулися до президента України Петра Порошенка з проханням почати проводити переговори з міжнародними партнерами про підготовку Київського процесу. Спікери додали, що вони так само будуть звертатися до ради ООН з тим, щоб Росію виключили з її складу, так як вона порушує статут.

«Ми з вами знаходимося в XXI столітті, а складається враження, що ми живемо в матриці дурдому XVI століть», – сказав під час прес-конференції Ігор Дідковський. Він додав, що це просто нестерпно усвідомлювати той факт, що в наш сучасний час інша країна починає вести військові конфлікти на території іншої країни. Спікер вважає, що прийшов час робити активні дії, оскільки з часом, якщо не зупинити ці дії зараз «не сумнівайтеся, що буде початок Третьої світової».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Наприкінці прес-конференції спікери сказали, що «наше завдання – не допустити, щоб новий фюрер Путін набрав силу і приніс нові смерті і руйнування. Зробити це можна, в тому числі, за допомогою міжнародного судового процесу, на якому будуть дані оцінки злочинів, скоєних на території України Путіним і рашистами. Цей процес обов’язково повинен відбутися в Києві».

Читайте також: