fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Необхідно негайно змінити стратегію війни, – В. Балога

  Вся банда Путина-Януковича сейчас сконцентрировалась в Донецке и Луганске.

 Перемир’я сьогодні вже нічого не дасть, тому що Кремль і надалі налаштований на анексію Донбасу. Єдиний, кому вигідно таке "перемир’я" – Це Путін, якому після вчорашньої трагедії потрібно показати хоч залишки людської подоби. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Віктор Балога, передає УНН.

"Ми випустили зі Слов’янська тисячі терористів заради того, щоб підняти наш прапор і дати народу переможну картинку повернутого міста. Це добре. Але вся банда Путіна -Януковича зараз сконцентрувалася в Донецьку і Луганську і якщо хтось знає як їх звідти вичавити в Росію – буду радий. Але, на моє переконання, це неможливо, в тому числі і через "миролюбного" ставлення місцевого населення до своєї держави і своєї армії", – написав В. Балога.

Нардеп додав, що зараз необхідно негайно змінити стратегію війни:

"1. Ввести військовий стан у прикордонних з Донбасом областях.

2. Поступово відводити наші війська і прикордонників з тих районів, де ми піддаємо нашу армію серйозній небезпеці (попередньо розірвавши оточення від Мар’янівки до Ізварине).

3. Закрити всі без винятку прикордонні переходи з РФ.

4. Наша позиція має бути максимально чіткою – ніяких ігор в "переговори" і в " робочі групи".

"За війну і військові злочини є лише один головний відповідальний – президент РФ. І військова агресія Москви сьогодні є загрозою не тільки для України, але і всього цивілізованого світу. Тому своє останнє слово мають сказати ЄС і США. Кримінальні справи щодо російських військових злочинців повинен розслідувати Гаазький трибунал. А захід має говорити не про заборону в’їзду, а про повну ізоляцію керівництва Кремля, в тому числі і МЗС РФ", ​​- написав він.

Джерело: УНН

Читайте також: