fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС затримало українського бортпровідника, який “зливав” інформацію терористам

Співробітникам УГРО УВС України Дніпропетровської та Луганської областей вдалося затримати громадянина України, який підозрюється в терористичній діяльності. Таку інформацію озвучив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, слова якого наводить прес -служба відомства.

Повідомляється, що затриманий чоловік працював бортпровідником авіакомпанії «Роза вітрів», а відповідно неодноразово по службовій необхідності затриманий бував у дніпропетровському аеропорту. За оперативною інформацією, на початку минулого місяця цей чоловік зустрівся в Горлівці Донецької області з представником глави місцевих сепаратистів «Біса».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За версією слідства, після цієї зустрічі затриманий чоловік накреслив і передав соратнику лідера сепаратистів карту аеропорту Дніпропетровська. Крім цього помічник сепаратистів зазначив на цій карті місця розташування військової техніки та авіації.

Надалі обвинувачений чоловік знову повернувся до виконання своїх службових обов’язків, але при цьому не переставав інформувати своїх горлівських кураторів про частоту і час вильотів літаків ВПС України.

Читайте також: