fbpx
Політика

ЄС продав Україну Путіну – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога вважає, що публічні обійми Ангели Меркель з Володимиром Путіним 13 липня свідчать лише про те, що Європейський союз прийняв остаточне рішення про продаж України і навіть домовився про ціну.

« І час для торгів обрано дуже вдало – західні політики переходять в мертву політичну фазу, і навіть на явне військове вторгнення реагуватимуть максимум мовою заяв», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, щоб переконати Захід вплинути на Росію і ввести санкції залишилося зовсім мало часу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Остаточне рішення буде прийнято вже післязавтра на зустрічі лідерів ЄС», – повідомив депутат.

Як вважає Віктор Балога, Україна і українці повинні вдатися до таких кроків:

1. Організувати кампанію протесту під посольствами країн ЄС у Києві і столицях ЄС, закликаючи не продавати Україну Путіну;

2. Україна повинна вимагати від лідерів ЄС реального захисту: санкцій третього рівня, військової допомоги і миротворців ООН та ОБСЄ;

3. Перестати сподіватися на Захід, повернути українських миротворців в Україну, завантажити підприємства оборонного комплексу, провести мобілізацію і вибудувати другу лінію оборони.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«За останній місяць, поки урядова команда готує плани та концепції посилення кордону, можна було замінувати і затягнути колючим дротом не менше півтори тисячі кілометрів кордону з РФ, яку ми зараз контролюємо. І це – лише один з прикладів невміння і небажання захищатися від агресора», – зазначив Віктор Балога.

Він підкреслив, що українська влада повинна почати працювати на захист країни і перестати бездіяти.

Читайте також: