fbpx
Політика

Симоненко крав партійні гроші – Голуб

 Народний депутат України Олександр Голуб, раніше перебував у фракції Комуністичної партії України, розповів, що спонукало його покинути лави фракції. За його словами, однією з причин стала інформація про те, що лідер партії, Петро Симоненко, має багатомільйонні рахунки в іноземних банках.

 Як стверджує Олександр Голуб, членам Компартії стало відомо про те, що існує значна різниця між обсягами інвестицій у саму партію і тими сумами, які в підсумку доходили до низових структур.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За словами депутата, з’ясувалося, що значну частину заощаджень Петро Симоненко залишав собі. Як зазначає Олександр Голуб, тим самим лідеру комуністів вдалося не тільки відкласти на «чорний день», але також і обзавестися маєтком в Іспанії, під Києвом і на Волині.

 Крім того, Олександр Голуб розповів про те, що з’явилася інформація про те, що у Петра Симоненка є папка з компроматом на кожного члена партії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  За матеріалами: pl.com.ua

Читайте також: