fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У районі ПП “Ізварине” на територію України перекинули військову техніку – РНБО

Вночі в районі ПП "Ізварине" з Росії було перекинуто близько 100 одиниць військової техніки.

 Вночі в районі селища Ізварине через кордон незаконно з боку Росії пройшла військова техніка в кількості близько 100 одиниць. Авіація АТО завдала удару, втрати уточнюються. Про це сказав на брифінгу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

 Читайте: Біля Ізварине прорвалася колона російської бронетехніки – ЗМІ

 За словами спікера, сьогодні близько півночі терористи завдали масовий артилерійський удар по підрозділах сил АТО в районі населеного пункту Ізварине. Однак, за його словами, завдяки маневруванню і вмілому використанню технічних засобів захисту українським військовим вдалося уникнути втрат.

 "Згодом з’ясувалося, що це був вогонь, яким забезпечувався перехід великих сил найманців з Росії на теритрії України. Приблизно о 1:00 ночі розвідники ВСУ виявили величезну колону техніки, яка складалася приблизно зі 100 одиниць машин і автомобілів", – сказав він.

 А. Лисенко підкреслив, що артилерія ВСУ відкрила вогонь на ураження. "Кількість втрат з боку противника уточнюється", – уточнив він.

 "З приводу порушення державного кордону ДПСУ направила офіційний запит до прикордонної служби ФСБ Росії. Нині жодної відповіді ми не отримали", – повідомив А. Лисенко.

 Джерело: УНН

Читайте також: