fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко: Перемога буде не тоді коли будуть скрізь прапори України, а коли зміниться сама країна

У неділю, 13 липня, з Києва в зону АТО вирушили останні підрозділи добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас». Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир батальйону Семен Семенченко. За його словами, завдяки простим українцям, бійців батальйону вдалося забезпечити всім необхідним. А один патріот навіть БРДМ свій віддав, аби донбасівці захистили країну від терористів.

«90 відсотків амуніції, харчування, прицілів, машин, бензину, ВСЕ куплено і зібрано народом України безпосередньо. Останній подарунок – БРДМ. Просто стояв у гаражі патріота. Заправив і віддав. З зобов’язанням повернути після перемоги. Якщо вціліє», – написав комбат.

Правда, при цьому він висловив думку, що справжня перемога дістанеться українцям не тоді, коли будуть скрізь прапори України, а коли зміниться сама країна. А для цього потрібно докласти чимало зусиль.

«Не треба питати мене "чому"? Чому так довго АТО, чому не розбомбили колону зі Слов’янська, чому дають зараз знову зміцнитися терористам? Чому взагалі все це допустили? Я знаю відповідь, але проблема надто складна і страшна, щоб просто писати про це. Її треба вирішувати. Крок за кроком», – заявив Семен Семенченко і пообіцяв, що батальйон  «Донбас» готовий відповідати за себе, і на своїй ділянці зробить все можливе для перемоги.

Читайте також: