fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Україна переводила протиповітряні сили в готовність «номер один», – Селезньов

З метою посилення контролю за українським повітряним простором та обстеження з повітря районів наземних ударів чергові сили протиповітряної оборони переводилися в готовність «номер один». Таку інформацію оприлюднив спікер АТО Владислав Селезньов. Коментарі про готовність українських сил протиповітряної оборони Владислав Селезньов висловив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«З метою скорочення реагування на можливі загрози у зв’язку з обстрілом системами залпового вогню БМ- 21 "Град" опорних пунктів військових частин Збройних сил, що беруть участь в антитерористичній операції, чергові сили протиповітряної оборони України переводилися в повну готовність», – повідомив Владислав Селезньов.

Як пояснив Селезньов, з метою прикриття від ударів важливих військових та державних об’єктів, угруповання військ в повітря були підняті винищувачі зі складу чергових сил ВПС України.

Додамо, що за минулу ніч терористи вбили трьох і поранили 23 силовиків АТО. Українські силовики понесли втрати через застосування бойовиками реактивних систем залпового вогню БМ- 21 "Град".

Читайте також: