fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики розглядають Краснодон як другий Слов’янськ, – Сергій Куніцин

Зараз бойовики розглядають міста Луганськ, Донецьк і Краснодон, як свої стратегічні об’єкти, які їм замінять Слов’янськ. Про це в ефірі програми «Свобода слова» заявив позаштатний радник президента України Петра Порошенка, колишній представник президента в Автономній Республіці Крим Сергій Куніцин, передають у суботу, 12 липня 2014 року, українські ЗМІ.

«Відхід зі Слов’янська був маневром, адже їм там вже нічого було робити. Силовики антитерористичної операції його вже не штурмували б, адже, згідно з нашими відомостями, в чотирьох -п’яти місцях там знаходилися ємності з хімічними препаратами. Якби їх підірвали, то половина Донецької області взагалі могла б померти. Тому українська армія не планувала штурм Слов’янська», – зазначив позаштатний радник президента України.

Згідно з його словами, тепер другим Слов’янськом стає Краснодон. «На сьогоднішній день там зводяться фортифікаційні споруди, і Краснодон розглядається терористами як другий Слов’янськ, крім Луганська та Донецька», – додав Сергій Куніцин.

Читайте також: