fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Очевидці: Через кордон в’їхала велика колона бронетехніки під прапорами РФ

 У Луганську область сьогодні, 12 липня, близько 12:00, через державний кордон в’їхала велика колона бронетехніки під прапорами Російської Федерації. Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації – Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов, який запевнив, що дану інформацію йому передають безпосередньо з місць події члени його громадської організації та місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

 За словами очевидців, «близько 12:00 через Суходільськ пройшла з боку кордону велика колона бронетехніки з відповідним маркуванням Збройних сил РФ на броні і під російськими прапорами, причому танки нової модифікації».

 Снєгірьов зазначив, що місцеві жителі також повідомили, що ця колона розділилася на дві частини – одна послідувала в напрямку Свердловськ -Ізварине, інша – в бік Луганська. Очевидці також повідомляють, що в колоні є «кілька вантажівок з живою силою».

 Снєгірьов підкреслив, що «ніхто вже не приховує, звідки прибуває в Україну військова техніка і бойовики, які приїжджають воювати на боці терористів». Разом з тим, відповідаючи на запитання журналістів, спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу заявив, що на даний момент немає інформації про перетин колонами російської техніки українсько-російського кордону.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: