fbpx
Політика

Павло Клімкін: “Крим був і буде українським”

Україна не буде змінювати своєї позиції щодо Кримського півострова і не збирається вести з російською владою переговори, щодо умов існування Криму. Про це сьогодні, 10 липня, заявили в українському зовнішньополітичному відомстві. За словами міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Крим продовжує залишатися українським. Слова міністра наводить кореспондент «Укрінформу».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Ми не збираємося вести будь-які переговори про якісь умови існування Криму. Крим був частиною України, Крим українським і залишиться», – прокоментував позицію української держави міністр закордонних справ, відповідаючи на запитання журналістів.

Крім цього керівник відомства зазначив, що на сьогоднішній день критично необхідними є консультації з окупаційною владою півострова для вирішення економічних, а також гуманітарних аспектів життя українських громадян Криму.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Нам потрібно підтримувати українців, які проживають на території Кримського півострова. Також ми повинні підтримувати і кримських татар, які проживають там», – зазначив він.

Читайте також: