fbpx
Політика

Турчинов прокоментував позов Мін’юсту про заборону КПУ

У новій Україні не повинно залишитися політичних сил, які працюють на знищення своєї країни – Турчинов.

  Голова Верховної Ради України прокоментував позов, який Міністерство юстиції направило до Окружного адміністративного суду Києва про заборону діяльності КПУ, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

 "У новій Україні не повинно залишитися політичних сил, які ненавидять народ і підтримують окупантів і працють на знищення своєї країни", – йдеться в повідомленні, поширеному в середу вранці.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як наголошується, О.Турчинов подякував Міністерству юстиції за виконання доручення, яке він дав під час пам’ятних заходів у Биківні з підготовки позову до суду про заборону КПУ на основі матеріалів, зібраних СБУ і ГПУ щодо співпраці комуністів з членами НВФ і іншими неконституційними діями.

 "Сподіваюся, що суд ухвалить справедливе рішення і покладе край в Україні такому небезпечному рудименту тоталітаризму, як комуністична партія і комуністична ідеологія", – заявив О.Турчинов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: