fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терорист Гіркін визнає свою неготовність дати бій силам АТО

Один з лідерів сепаратистів і «міністр оборони» терористичної організації «Донецька народна республіка» Ігор Гіркін розповів в ефірі одного з телеканалів Донбасу про те, що він збирається робити в майбутньому. За його словами, на даний момент сам Донецьк до оборони не готовий, і знаходиться «на рівні Слов’янська двомісячної давності».

За словами російського диверсанта, разом зі своїми підлеглими він збирається вжити термінових заходів «для того, щоб підготувати місто до бою» з силами антитерористичної операції. Коментуючи настрої жителів Донецька, терорист зазначив, що жителі міста нібито «продовжують жити мирним життям».

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чому він покинув Слов’янськ, російський диверсант заявив, що подальше утримування міста могло спричинити за собою «неприпустимі жертви серед його бійців».

«З тилом у нас все погано, також все погано і з постачанням», – прокоментував ситуацію в рядах терористів один з «керівників» самопроголошеної організації. На завершення терорист висловив невдоволення тим, що в його ряди вступає мало добровольців.

Читайте також: