fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Командир батальйону “Шахтарськ”: “Торез і Сніжне перетворилися на епіцентр чуми”

Керівник батальйону «Шахтарськ» Руслан Онищенко прокоментував ситуацію в містах Торезі та Сніжному на сході України. За його словами, в цих містах кавказькі бойовики силою забирають у місцевих жителів дорогі автомобілі і грабують їх будинки. Слова керівника батальйону приводять у прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Варто відзначити, що керівник батальйону Руслан Онищенко – є уродженцем Донецька, а в Торезі і Сніжному знаходився бізнес командира «Шахтарська». Через те, що відбувається на сході України Руслан Онищенко змушений був покинути рідний дім і відправився в Дніпропетровськ. Говорячи про ситуацію в Торезі і Сніжному він підкреслив, що ці міста перетворилися на «епіцентр чуми».

«На сьогоднішній день в цих містах знаходиться близько 6 тисяч бойовиків. 1500 з цих бойовиків – осетини, чеченці і дагестанці. Саме вони вивезли з Тореза і Сніжного всі хороші автомобілі. В даний момент ці люди грабують будинки і виносять з них побутову техніку», – сказав Руслан Онищенко.

На завершення він додав, що з цими бойовиками спільну мову знайти практично неможливо.

Читайте також: