Терористи завдали шкоди дорогам Донецької області в суму більше 500 млн гривень

Дорогам Донецької області завдано збитків у 0,5 млрд грн, цифра може збільшуватися – міністр інфраструктури.

  Збиток, нанесений дорогам Донецької області в результаті дій незаконних збройних формувань, за попередніми даними, оцінюється в суму понад півмільярда гривень, повідомив міністр інфраструктури Максим Бурбак.

"За попередньою інформацією від керівника Донецького облавтодору, те, що на сьогодні встигли проінвентаризувати, сума збитків становить понад півмільярда гривень", – сказав М. Бурбак журналістам у вівторок у м.Ізюмі Харківської області.

За його словами, ця сума при уточненні буде збільшуватися, оскільки щодня бойовики наносять новий збиток дорожньої мережі.

Related Post

М.Бурбак також повідомив, що "Укрзалізниці" вдалося відновити рух усіх електропоїздів у регіоні. "Щодо "Укрзалізниці" хороші новини: вчора (у понеділок – ІФ) запустили всі електропоїзди. Сьогодні о 12:30 електричка "Лозова- Слов’янськ" приїде в Слов’янськ", – сказав він.

М.Бурбак повідомив також, що працівники дорожніх служб готові почати відновлювальні роботи як тільки закінчаться роботи з розмінування доріг і буде забезпечена безпека співробітників "Автодору".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment