fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи завдали шкоди дорогам Донецької області в суму більше 500 млн гривень

Дорогам Донецької області завдано збитків у 0,5 млрд грн, цифра може збільшуватися – міністр інфраструктури.

  Збиток, нанесений дорогам Донецької області в результаті дій незаконних збройних формувань, за попередніми даними, оцінюється в суму понад півмільярда гривень, повідомив міністр інфраструктури Максим Бурбак.

"За попередньою інформацією від керівника Донецького облавтодору, те, що на сьогодні встигли проінвентаризувати, сума збитків становить понад півмільярда гривень", – сказав М. Бурбак журналістам у вівторок у м.Ізюмі Харківської області.

За його словами, ця сума при уточненні буде збільшуватися, оскільки щодня бойовики наносять новий збиток дорожньої мережі.

М.Бурбак також повідомив, що "Укрзалізниці" вдалося відновити рух усіх електропоїздів у регіоні. "Щодо "Укрзалізниці" хороші новини: вчора (у понеділок – ІФ) запустили всі електропоїзди. Сьогодні о 12:30 електричка "Лозова- Слов’янськ" приїде в Слов’янськ", – сказав він.

М.Бурбак повідомив також, що працівники дорожніх служб готові почати відновлювальні роботи як тільки закінчаться роботи з розмінування доріг і буде забезпечена безпека співробітників "Автодору".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: