fbpx
Шоу-бізнес

Макаревич в шоці від російських новин

Лідер відомої російської групи «Машина часу» Андрій Макаревич в шоці від новин місцевих ЗМІ. Музикант констатує, що російські журналісти настільки вже забрехалися, що часом новини доходять до абсурду. А найсумніше, що багато жителів Російської Федерації сліпо вірять їм.

«Наші телебрехуни у великій скруті – страшилки про фашистів і бандерівців більше не працюють, а накал підтримувати треба. Нещодавно почув чудову "новину" про те, що солдати національної української армії торгують людськими органами. Ну, мабуть, прямо на полі бою відріжуть у кого що треба – і на ринок. Скоро почнуть пити кров немовлят. Боже, за що??», – поділився своїми роздумами Андрій Макаревич на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що Андрій Макаревич одним з перших серед знаменитостей висловив свою позицію щодо подій в Україні і цілком підтримав український народ. За проукраїнську пропаганду і політику проти Путіна його навіть подумували позбавити звання народного артиста Росії та ордена «За заслуги перед Вітчизною». Питання досі залишається відкритим. Щоправда, в мережі з’явилася інформація, що за лідера «Машини часу» заступилася Алла Пугачова, звернувшись у письмовій формі до Володимира Путіна з проханням не позбавляти Андрія Макаревича звань.

Читайте також: