fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Командир батальйону “Азов”: “Терористи готуються до перекидання по Азовському морю”

Терористи ведуть підготовку до передислокації своїх сил по Азовському морю. Проте в даний момент так і не зрозуміло – терористи будуть тікати з України, або в Україну. Таку заяву в ефірі телеканалу «Інтер» вчора, 6 липня, зробив командир батальйону «Азов» Андрій Білецький.

«Швидше за все, серед терористів йде підготовка до перекидання по морю. У даний момент ще важко сказати щось про те, в який бік будуть рухатися терористи: на посилення або на виведення своїх членів зі сходу України на територію Кримського півострова», – прокоментував ситуацію командир батальйону «Азов» Андрій Білецький.

Крім цього командир батальйону запевнив, що Азовське узбережжя в даний момент знаходиться під повним контролем українських силовиків.

«Узбережжя контролюється українськими силовиками. На даний момент контрабанда, ввезення зброї, великих партій людей однозначно припинені», – підсумував Андрій Білецький.

Відзначимо, що сьогодні міністр оборони України Валерій Галетей розповів про те, яким чином терористи втекли зі Слов’янська. За його словами, силам АТО вдалося «розбити» ядро колони з терористами, які покидали Слов’янськ.

Читайте також: