fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики все ще сподіваються дати бій українським силовикам, – ЗМІ

Проросійські бойовики, які перебралися в Донецьк з інших міст області, продовжують облаштовувати блокпости і заявляти, що війна тільки починається. Про це повідомляє «Телевізійний канал новин 24»

За словами проросійських бойовиків, в даний момент вони перегруповуються, щоб відновити боротьбу проти сил антитерористичної операції.

«Бойовики також продовжують тримати під контролем будівлю обласної адміністрації. Вони також вільно продовжують пересуватися містом. Відступати, як вони самі кажуть, не планують. До слова, в РНБО і Національній гвардії запевнили, що вони не будуть здійснювати авіаційних ударів по обласному центру», – свідчить повідомлення українського телеканалу.

Як повідомлялося раніше, терористами в Донецьку було захоплено приміщення управління Державної пенітенціарної служби. Також жителі міста чули стрілянину і біля донецького аеропорту.

У суботу сили антитерористичної операції звільнили від терористів Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку і Дружківку. У цих містах почалося відновлення міської інфраструктури.

Читайте також: