Поновлення АТО. Силовики б’ють з повітря по місцях скупчення терористів

За повідомленням групи «Інформаційний Опір», відразу після прийнятого рішення президентом України припинити перемир’я, сили антитерористичної операції почали активні дії з знешкодження та знищення терористів на сході України. Таку заяву на своїй сторінці зробив представник групи, військовий експерт Дмитро Тимчук.

За словами Дмитра Тимчука, повсюдно по місцях скупчення терористів і по їх опорних пунктах наносяться авіаційні а артилерійські удари.

Related Post

«Після відновлення антитерористичної операції на сході України через десять днів паузи, активність терористичних груп у регіоні помітно знизилася. Їх бойовий дух різко впав», – прокоментував ситуацію військовий експерт Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі.

Крім цього він зазначив, що в ніч на 1 липня в зоні проведення антитерористичної операції був зафіксований обстріл бойовиками позицій АТО недалеко від населеного пункту Тарани Донецької області. За словами Тимчука, позицію силовиків обстрілювали снайпери. Один український військовослужбовець отримав поранення.

Leave a Comment