fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Поновлення АТО. Силовики б’ють з повітря по місцях скупчення терористів

За повідомленням групи «Інформаційний Опір», відразу після прийнятого рішення президентом України припинити перемир’я, сили антитерористичної операції почали активні дії з знешкодження та знищення терористів на сході України. Таку заяву на своїй сторінці зробив представник групи, військовий експерт Дмитро Тимчук.

За словами Дмитра Тимчука, повсюдно по місцях скупчення терористів і по їх опорних пунктах наносяться авіаційні а артилерійські удари.

«Після відновлення антитерористичної операції на сході України через десять днів паузи, активність терористичних груп у регіоні помітно знизилася. Їх бойовий дух різко впав», – прокоментував ситуацію військовий експерт Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі.

Крім цього він зазначив, що в ніч на 1 липня в зоні проведення антитерористичної операції був зафіксований обстріл бойовиками позицій АТО недалеко від населеного пункту Тарани Донецької області. За словами Тимчука, позицію силовиків обстрілювали снайпери. Один український військовослужбовець отримав поранення.

Читайте також: