fbpx
Політика

Україна програє інформаційну війну в Європі – Чумак

Народний депутат України від фракції «УДАР» Віктор Чумак вважає, що українські дипломати програють інформаційну війну в Європі, оскільки їх немає на провідних телеканалах, внаслідок чого «картинку» там створюють московські відділення провідних інформаційних агентств.

 Також політик переконаний, що ключ до розв’язання української кризи сьогодні знаходиться в руках Німеччини. Зокрема, за словами Віктора Чумака, якщо Німеччина займе жорсткішу позицію щодо Росії, то її підтримають і інші країни Євросоюзу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Росія дійсно має сильні лобістські позиції в європейських країнах, які спотворюють картинку українських реалій», – сказав Віктор Чумак.

 Крім того, депутат прокоментував тимчасове перемир’я на сході, сказавши, що це жест доброї волі з боку українського керівництва.

 «У міжнародному плані цей жест є дуже важливим, і показує те, що Україна робить все можливе для деескалації конфлікту», – зазначив він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Водночас, Віктор Чумак зізнався, що не бачить більше сенсу в тому, щоб продовжувати це перемир’я.

Читайте також: