fbpx
Політика

Комітети СФ підтримали звернення Путіна з невикористання армії РФ в Україні

 Комітети Ради Федерації підтримали звернення В. Путіна про скасування постанови про використання військових РФ в Україні.

Профільні комітети Ради Федерації з оборони та безпеки, з міжнародних справ і з конституційного законодавства на спільному засіданні в середу рекомендували Раді Федерацій підтримати звернення президента Володимира Путіна з пропозицією про скасування постанови РФ про використання Збройних сил РФ в Україні, повідомляє УНН.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Відзначимо, що сьогодні Рада розгляне це питання на пленарному засіданні. Як пояснив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, це зроблено "з метою нормалізації обстановки та врегулювання ситуації у східних регіонах України, а також у зв’язку з початком тристоронніх переговорів з даного питання".

 Нагадаємо, РФ прийняла постанову "Про використання Збройних сил РФ на території України" 1 березня цього року незабаром після зміни влади в Києві, яку Москва визнала переворотом.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: