fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Одеські правоохоронці запобігли кільком терактам, – Аваков

Співробітники правоохоронних органів в Одесі вилучили у двох затриманих молодих людей відразу три саморобні вибухові пристрої. Як повідомляє глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, затримані правопорушники неодноразово здійснювали спроби підірвати вибухові пристрої під час мітингів. Слова глави відомства наводить прес -служба МВС.

«Затримані молоді люди збиралися влаштувати вибух ще в той день, коли в Одесі згадували жертв подій, що відбулися 2 травня в Будинку профспілок. Але тоді злочинці не зважилися піти на теракт через те, що на мітингу була велика кількість співробітників правоохоронних органів. Задумане вони планували здійснити пізніше, а саме під час мітингу біля Генерального консульства Російської Федерації в Одесі. Саме тоді вони і потрапили в руки до правоохоронців», – прокоментував ситуацію із затриманими глава МВС Арсен Аваков.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Крім цього глава відомства підкреслив, що один з вибухових пристроїв був виготовлений технічно грамотно і володів вкрай високою потужністю.

Читайте також: