fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Владислав Селезньов: “За три дні терористи порушили мирний режим 44 рази”

За останніх три дні російські бойовики 44 рази порушували режим припинення вогню. З такою заявою сьогодні, 25 червня, виступив офіційний представник антитерористичної операції Владислав Селезньов. Слова спікера АТО наводить кореспондент «РБК-Україна».

«Тільки за останні три дні сили антитерористичної операції зафіксували 44 випадки порушення терористами на сході України режиму припинення вогню. Шість з цих порушень були зафіксовані тільки за останні кілька годин. Повідомляється, що бойовики продовжують обстрілювати блокпост поблизу комбікормового заводу, а також здійснюють мінометні обстріли блокпоста українських військовослужбовців, який розташований на горі Карачун. Крім цього, з автоматичного гранатомета АГС-17 терористи ведуть вогонь по позиціях українських військовослужбовців, які дислокуються на перехресті доріг на Красний Лиман та Слов’янськ», – розповів про дії російських бойовиків Владислав Селезньов.

Також він додав, що сили АТО виконали комплекс заходів, спрямованих на встановлення обладнання з моніторингу та фіксації дій бойовиків.

Читайте також: