fbpx
Новини світу

У Центральному військовому окрузі РФ пройде раптова перевірка – указ Путіна

Президент Російської Федерації Володимир Путін прийняв рішення провести чергову перевірку своїх військ. На цей раз раптова комплексна перевірка бойової готовності всього складу пройде в Центральному військовому окрузі РФ. Таку інформацію під час службової наради в Міністерстві оборони РФ оприлюднив глава відомства Сергій Шойгу.

 «Відповідно до розпорядження президента РФ, сьогодні з 11:00 за місцевим часом війська Центрального військового округу, – всі військові частини і з’єднання, що дислокуються на її території, будуть приведені в бойову готовність "Повна"», – заявив російський міністр оборони.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Як уточнив Сергій Шойгу, перевірка в Центральному військовому окрузі пройде в період з 21 по 28 червня 2014 року. Під час раптової перевірки Центрального військового округу 98 – му повітряно-десантну дивізію ЗС РФ  перекинуть в Челябінську область з міста Іваново.

 Варто відзначити, що ще на початку червня 2014 року по наказом президента РФ пройшла інша раптова перевірка. Цього разу росіяни перевіряли боєготовність залізничних військ Центрального військового округу РФ. Додамо, що спеціальні навчання з військовими частинами і з’єднаннями залізничних військ Центрального військового округу в рамках перевірки пройшли в Сибірському ФО.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Раніше повідомлялося, що в Західному військовому окрузі Російської Федерації пройшли чергові навчання. Варто відзначити, що  того разу до військових навчань залучили ракетні комплекси «Іскандер-М», які здатні нести ядерні заряди. Примітно, що Західний військовий округ Російської Федерації межує з Україною, Білоруссю, Естонією, Латвією та Фінляндією.

 Крім того, раніше в Міністерстві оборони Росії повідомили, що з грудня 2013 до травня 2014 провели 250 навчань. Крім того, російські військовослужбовці провели близько 8 тисяч стрільб.

Читайте також: